donderdag 3 januari 2013

Hulde aan Orthopedie-techniek "De Hoogstraat"

Hoe snel kan het gaan.
Gisteravond rond 21.00 uur brak ik mijn prothese. Nog geen 24 uur later is deze weer voor een deel inzetbaar.
Nadat ik mijn weblog had bijgewerkt, ontving ik rond 07.30 uur al het eerste bericht van de Orthopedie-techniek "De Hoogstraat". Zij waren zich daar rot geschrokken. Nadat ik onderweg was naar Apeldoorn, heb ik gelijk Utrecht gebeld. Ik kon omstreeks 11.30 uur daar terecht. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Zij hebben het daar weer vakkundig weten te hertsellen. Het enige wat ik even moet laten is vanavond spelen, dit komt overigens goed uit. De jeugd van Doesburg heeft een z.g. oliebollen toernooi, terwijl de recreanten van GBC Poona een slottoernooi spelen.
Al met al is het dan toch nog goed gekomen. Het toernooi van aankomende zaterdag is niet in gevaar gekomen.
Het kapotte onderdeel wordt door "De Hoogstraat" voor nader onderzoek opgestuurd naar de betreffende fabrikant.

Nogmaals, Orthopedie-techniek "De Hoogstraat", hulde voor het snelle reageren. Het lijkt wel een formule 1 pitsstop!

woensdag 2 januari 2013

Het begint goed in 2013, 1e breuk is een feit!!

Tijdens mijn eerste training van het jaar, brak mijn sportprothese in tweeën. Ik was aan het trainen met Jan Maarten ten Katen. Jan Maarten gaf vervolgens, na bijna 1,5 uur getraind te hebben, de shuttle achterin. Ik maakte een beweging en voor mijn gevoel leek het alsof ik weggleed. Helaas lag ik op de grond te kijken met de sportprothese in tweeën. De kop van de bevestiging is compleet afgescheurd. Mogelijk een vorm van metal moeheid? Ik maakte, volgens de omstanders, een prachtige buiteling en wist zo de klap aardig op te vangen. Ik heb hierdoor geen letsel aan deze valpartij overgehouden.
Ik baal nu wel vanwege dit voorval. Zo als het er nu uitziet kan ik voorlopig niet meer spelen. Ik had gedacht er even een andere koker op te zetten, maar helaas de bevestiging is anders. Mijn hoop is nu gevestigd op de Orthopedie-techniek "De Hoogstraat" in Utrecht of Otto Bock in Son en Breugel.
Eigenlijk moet ik morgen, donderdag 3 januari, weer trainen. In ieder geval hoop ik het e.a. voor zaterdag a.s. geregeld te hebben. Deze zaterdag heb ik een toernooi in Den Haag op het programma staan. Ik wil de organisatie niet teleurstellen, ik heb hoop op een goede afloop.
Wordt vervolgd.

Link naar het fotoalbum voor het complete overzicht

dinsdag 1 januari 2013

1e wapenfeit van 2013

Op zaterdag 5 januari 2013 van 9:00u tot 21:00u organiseert BC Drop Shot, de oudste badmintonclub van Nederland, het vijfde BC Drop Shot Wintertoernooi in Sportcentrum Mariahoeve in Den Haag.
Ik neem deel aan dit toernooi. Ik zal spelen in de D-categorie ( zowel in het herenenkel als het herendubbel). De herendubbel speel ik met mijn dubbelpartner, Guus Maassen.
Doel van dit toernooi is om te kijken waar ik op dat moment sta. Over het algemeen zijn de spelers in het westen van het land van een hoger speel niveau, dan in het oosten van het land. Ik hoop, samen met Guus, hier een goed resultaat neer te zetten.
Naar aanleiding van het resultaat, zal ik gaan kijken welk trainingsprogamma voor mij, hierop losgelaten kan worden.
Helaas ben ik nog niet in het bezit van de sportblade van Otto Bock. De onderhandelingen hiervoor zijn nog niet afgerond.

Link naar de site van het Wintertoernooi

Link naar de site van BC Dropshot