woensdag 10 oktober 2012

Voor jezelf opkomen wordt niet gewaardeerd!!

Het licht niet in het aard van het beestje om maar te wachten op de dingen die mogelijk komen gaan. Het zal misschien niet het beste zijn van mijn eigenschap, maar het heeft mij ook wel het e.a. gebracht. Ik wil graag bepaalde zaken op een snelle doeltreffende manier geregeld hebben. Ook in het werk zit ik precies zo in elkaar. Ik moet vaak op een snelle doeltreffende manier bepaalde zaken geregeld hebben. Heb ik dit niet geregeld, dan bestaat de kans dat bepaalde opleidingen wat hobbels gaan vertonen en dat gun je de klant niet. Ik ben in staat om op bepaalde momenten snel te schakelen om zo het voor een ieder naar het zin te maken. Want uiteindelijk is de klant koning.
Ook deze eerder genoemde eigenschap heeft van mij in het verleden geen kasplant gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de revalidatie periode na mijn ongeval. Ik had de wil om door te zetten en als het moest ook een tandje bij te zetten om uiteindelijk mijn doel te bereiken.
Kennelijk speelt deze eigenschap, mij nu op een e.a. manier parten. Door een verzoek te richten aan een instantie, waar ik vervolgens na twee dagen nog geen antwoord op kreeg, richtte ik hetzelfde verzoek aan een andere instantie ( wel met dezelfde raakvlakken). Het bleek dat de eerste instantie zich bijzonder irriteerde aan het feit dat ik na twee dagen hetzelfde verzoek deed aan een andere instantie. Deze eerste instantie irriteerde zich aan het feit dat ik het geduld niet kon brengen om het antwoord af te wachten. Deze instantie had kennelijk liever gehad dat ik nogmaals het verzoek daar had neergelegd. Er ontstond voor deze instantie, een allergische reactie.
Misschien was ik wel te snel. Misschien moest ik het antwoord van de eerste instantie wel afwachten,maar hoelang zou het duren? Ik had daar geen idee van. Om niet lijdzaam af te wachten, verzocht ik een andere instantie om het e.a. te regelen. Uiteindelijk is de eerste genoemde instantie helemaal klaar met mij. Ik vind dit erg jammer, kennelijk wordt het voor jezelf opkomen niet echt gewaardeerd!! Je zou toch anders verwachten bij een commerciĆ«le instelling.
Het klinkt allemaal erg kort door de bocht, zo vind ik het althans. Maar zo is wel de stand van zaken.

Mijn motto "Never give up" heeft toch wel een zeldzame deuk gekregen. Maar ja, gedane zaken nemen geen keer.
Dit is de conclusie die ik trek uit het hele verhaal, jammer!!