donderdag 19 juli 2012

Sportvoedingwebshop.nl


Breng eens een bezoek aan de Sportvoedingwebshop. Het is belangrijk om als (top)sporter de juiste balans weten te brengen in de training alsmede het voedings patroon van de sporter zelf.

 Sinds enkele jaren vinden dagelijks vele onlineshoppers hun sportvoeding en sportvoedingsadviezen bij SportvoedingWebshop.com. De redenen? Het meest uitgebreide assortiment van Nederland en Belgie, de kwaliteit van onze producten, ons hoge serviceniveau en niet te vergeten de adviezen van onze ervaren sportvoedingXpert Henk-Jan Koershuis. Wij staan altijd klaar om je per e-mail of telefonisch te informeren en adviseren. Daarnaast heb je je bestelling binnen 24 uur in huis. In de afgelopen jaren groeiden we uit tot de nr. 1 webwinkel in Nederland. Met SportvoedingWebshop.com heb je alles wat je nodig hebt op gebied van sportvoeding en adviezen

maandag 16 juli 2012

Aftrap seizoen 2012/2013

Ik weet het, het is pas juli, badminton is net afgelopen, maar ik wil jullie toch er even op wijzen dat op 15 september het eerste toernooi Aangepast Badminton weer van start gaat.
Dit toernooi wordt georganiseerd door de MGS Maastricht. Het zal zich gaan afspelen in de sporthal 't Vroendel, aan de Keerderweg 1 in Gronsveld.
Dus vergeet je niet aan te melden, ondanks dat het voor de meeste van jullie nog vakantie is. En wat zeker zo belangrijk is, vergeet niet in de tussentijd ook een beetje te sporten, anders valt bij het begin het seizoen zooooo verschrikkelijk tegen!!!

Hieronder de link om je in te schrijven:
MGS Maastricht