vrijdag 27 april 2012

Nieuwe materiaal sponsor !!Vanaf 1 mei is het dan zover.
Van die datum zal ik gesponsord worden door de firma Dunlop Slazenger International Ltd. Ik zal dan vanaf deze datum met het merk Carlton gaan spelen. De samenwerking met Badmintonplanet.nl zal zeker blijven bestaan. Het zal een z.g. co-productie worden. Ik ben beide sponsoren, Peter Blommaert ( Dunlop Slazenger International Ltd en Pascal en Robert Spoelder ( Badmintonplanet.nl) dankbaar dat ik voor een aantal jaren de kans krijg om het merk Carlton nog meer bekendheid te geven en dan met name in het Aangepast Badminton.woensdag 25 april 2012

Uitzending Focuz TV van 23 april 2012

Op Youtube is nu de uitzending van Focuz.tv beschikbaar. Zoals al eerder gemeld heb ik afgelopen maandag een interview gegeven, dit n.a.v. mijn 3 gouden plakken tijdens het Nederlands kampioenschap Aangepast Badminton.
Klik hier voor de weergave van de uitzending. Mijn verhaal begint vanaf 4.11 min.

Video compilatie NK Aangepast Badminton

Door Stef Meijs is een video film gemaakt tijdens het NK Aangepast Badminton in Drachten. Hiervan is een mooie compilatie gemaakt van mijn gespeelde wedstrijden.
Klik hier voor de betreffende video

maandag 23 april 2012

Impressie video NK Aangepast Badminton 2012

Door Stef Meijs is een leuke compilatie gemaakt van het Nederlands kampioenschap Aangepast Badminton 2012.
Klik hier voor deze video opname

Wanneer u geïnteresseerd bent in mijn optreden, kunt u scrollen naar het punt op 2 min en 11 seconden, maar ik raad u aan om de gehele video te bekijken.

Media artikel "De Stentor"

Bij de Stentor zijn zij erg snel in de berichtgeving. Ik was in de veronderstelling dat het in de papieren versie zou komen, maar ik werd erop geattendeerd dat het in ieder geval ook in de digitale versie stond vermeld.
Kik hier voor het volledige artikel in "de Stentor"

Media aandachtVanmorgen was het gewoon weer richting Apeldoorn. Wel even iets anders vergeleken met het afgelopen weekend. Maar in de loop van de ochtend werd het verhaal toch weer anders.
Ik werd gebeld door een medewerker van FocuzTV ( regionale TV zender voor de Achterhoek). Zij vroegen mij of ik wilde meewerken aan hun uitzending later op de dag. In eerste instantie was het niet mogelijk qua onderwijs planning. Maar gelukkig werkten mijn collega's fantastisch mee. Het hele lesprogramma werd omgegooid zodat ik halverwege de middag kon afreizen naar de opname studio van FocuzTV in Didam.
Ik werd hier geïnterviewd omtrent het behalen van de 3 gouden medailles tijdens het NK Aangepast Badminton in Drachten.
Klik hier voor de live stream van FocuzTV. (Deze link wordt tzt vervangen door een link van uitzending gemist)Toen ik op weg was naar Didam werd ik nog gebeld door een verslaggever van de Stentor. Hij wilde een stukje schrijven over mijn optreden tijdens het NK in Drachten en mijn voorbereidingen op het EK Aangepast Badminton in Dortmund. Ik ben benieuwd wanneer het stuk in de krant komt.

Berichtgeving BC Drachten n.a.v. NK Aangepast Badminton

BC Drachten verslaggeving Aangepast Badminton 2012

Fotoserie gemaakt door BC Drachten. Klik hier voor de link.

zondag 22 april 2012

Foto's genomen op het NK Aangepast Badminton 2012

Hier de link naar het betreffende album

2e dag NK Aangepast Badminton

Op het moment dat ik dit typ, zit ik naast Ronald Stapelbroek, de chauffeur van het weekend en op weg naar huis.
Vandaag werd het restant van de herendubbels en het enkel afgewerkt. Tevens werden de gemengd dubbels gespeeld.
Ik kan zeggen dat het voor mij allemaal goed heeft uitgepakt. Ik heb in alle categorieën (staanders) de gouden plak behaald. Na een spannende wedstrijd in het enkelspel, kon ik deze in twee sets van Guus Maassen winnen. In het gemengd dubbel werd het in de laatste wedstrijd tegen Guus Maassen en Anouk Meijs het toch nog spannend. De eerste set liep voor ons niet bepaald goed, uiteindelijk wisten wij deze wel te winnen om vervolgens in de tweede set door te stomen naar de overwinning en dus de gouden plak.
In het herendubbel hadden wij in geen enkele partij moeite met onze tegenstanders, dus ook hier de gouden plak.
Al met al een goed toernooi, waarbij ik blij ben dat ik samen met Carmen van Kester de goudenplak in het gemengd dubbel weer heb terug gehaald.

Overige uitslagen van de leden van de  VAS-IJsselstreek.
Willy Weijers, Nederlands kampioen in de klasse rol A ( herenenkel) en de bronzen plak in het herendubbel rol A.
Ronald Stapelbroek een zilveren plak in het herenenkel categorie B.
Ad Harteveld een zilveren plak in het gemengd dubbel en een bronzen plak in het herendubbel.

Om een lang verhaal kort te maken.
IK BEN NEDERLANDS KAMPIOEN AANGEPAST BADMINTON IN DE CATEGORIEËN HERENENKEL, HERENDUBBEL EN HET GEMENGD DUBBEL