zaterdag 21 april 2012

1e dag NK Aangepast Badminton Drachten

Vanochtend rond 11.30 uur werden wij ontvangen door de leden van de organiserende vereniging BC Drachten Vervolgens werden wij als spelers toegesproken door Nieske Ketelaar, wethouder gemeente Smallingerland.
Vanaf 12.00 uur werden de eerste wedstrijden gespeeld. Vooral in de categorie rollers A is het momenteel erg spannend. Iedereen kan op dit moment kampioen worden. Wachten maar af hoe het morgen gaat. In categorie rollers B gaat het erg goed met Ronald. Met Ad gaat het gezien de omstandigheden goed. Waarschijnlijk gaat hij in het enkel om de 3e plek strijden. In het dubbel liggen nog wat kansen open. Dit is afhankelijk wat het morgen gaat worden.
Wat mij aangaat, kan ik kort zijn. Het gaat op dit moment erg goed. Nog geen enkele partij verloren, m.a.w. ik zit goed op koers.

Wordt vervolgd.

vrijdag 20 april 2012

Laatste training op weg naar het NK in Drachten!!

Vanavond werk nog een lichte training af. Dit om mij optimaal voor te bereiden op het NK. BC Drachten zal dit jaar gastheer zijn.
Ik ga proberen twee titels te prolongeren en een 3e titel weer terug te halen.
Klik hier voor de volledige berichtgeving Nederlands kampioenschap aangepast Badminton

donderdag 19 april 2012

Trainers activiteiten seizoen 2012/2013

In het nieuwe seizoen ( 2012-2013) ga ik de navolgende clubs trainen:

- competitie jeugd BV Doesburg   - verlenging contract
- senioren/jeugd Hengelose BC     - nieuw contract
- recreanten GBC Poona              - nieuw contract

Elk van de verenigingen hebben een eigen doel en voorstelling hoe het komend seizoen moet gaan verlopen. Ik ga proberen om deze ideeën ten uitvoer te brengen. Zal ongetwijfeld vervolgd worden. Ik heb er nu al veel zin in.
Link naar BV Doesburg
Link naar Hengelose BC
Link naar GBC Poona

zondag 15 april 2012

NK Aangepastbadminton 2012

Het NK Aangepast Badminton 2012 wordt georganiseerd door Badminton Club Drachten. Het toernooi zal worden gespeeld in het Sportcentrum in Drachten. Op 12 banen zullen dan de wedstrijden in de categorieën Rollers en Staanders worden gespeeld.
Het NK wordt in het weekend van 21 en 22 april 2012 gespeeld.

Klik hier voor het wedstrijdschema

Meer informatie op de site van BadmintonClub Drachten