dinsdag 20 maart 2012

Uitzending van DWDD van 16 maart 2012

Ik heb op vrijdag 16 maart 2012 een uitzending meegemaakt van De Wereld Draait Door. De uitzendingen worden gemaakt in de studio in het cultuurpark "Westergasfabriek" in Amsterdam. Klik hier voor meer info van de Westergasfabriek.
Een leuke ervaring die dag. Ik zou het een ieder een keer aanraden om dit eens mee te maken.
Klik hier om de uitzending met uiteraard Matthijs van Nieuwkerk en zijn tafelheer Paul de Leeuw, te bekijken.

maandag 19 maart 2012

Bijscholing SL3B Autisme in de sportIn opdracht van NOC*NSF en het Nationaal Kenniscentrum Gehandicaptensport (NKG) heeft de Academie voor Sportkader (ASK) in samenwerking met: de Nederlandse Vereniging van Autisme (NVA), Landelijk Netwerk Autisme (LNA), Mee Nederland, Leo Kannerhuis, Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond (KNVB), Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond (KNBSB), Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU), Gelderse Sport Federatie (GSF), Sportservice Midden-Nederland en het Steunpunt Autisme Onderwijs Zwolle een generiek leetraject ontwikkeld over het omgaan met en les/training geven aan sporters met een autistisch spectrum stoornis (autisme)


In navolging van mijn opleiding tot sportleider in het Aangepast Badminton en het trainerschap in het algemeen, vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van allerlei ontwikkelingen en ervaringen. Deze genoemde scholing is er 1 van. Ik heb mij ingeschreven voor deze scholing in Utrecht. Ik hoop hiermee in ieder geval meer inzicht te krijgen in de sporters die een dergelijke beperking hebben.

Nieuwe uitdaging als trainer

Ingaande het nieuwe badminton seizoen 2012/2013 ben ik bij de Hengelose Badmintonclub aangesteld als hun nieuwe trainer. Op de dinsdagen ga ik zowel de jeugd als de senioren trainen. Een mooie uitdaging met heel veel mogelijkheden.
Klik hier voor de verwijzing naar hun website.

Ik blijf overigens gewoon de jeugd van de BV Doesburg op de donderdag trainen.