zaterdag 17 maart 2012

Het wordt tijd voor een nieuwe racket!!

De competitie is ten einde. In diverse regio's zal inmiddels de lente competitie zijn begonnen. Ook zullen de clubkampioenschappen zo links en rechts worden afgewerkt. Uiteindelijk zal de tijd komen dat het materiaal vervangen moet gaan worden. Kijk dan eens op de site van http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/badmintonsport/ en kijk daar eens rond voor de aanbiedingen.
Wil je een racket die niet vermeld staat in de aanbiedingen lijst, laat het mij dan even weten. Ik zal kijken of deze racket alsnog te bestellen is.

donderdag 15 maart 2012

Artikel in het Franse online magazine "BADZINE"

Afgelopen week werd ik benaderd door Anthony Guidoux, hoofdredacteur van de Franse versie van BADZINE. Dit online magazine is met name gespecialiseerd in badminton.
Anthony Guidoux was bezig een artikel te schrijven over het toernooi welke in het weekend van 3 en 4 april 2012 in Tours was gespeeld. Vooral het Aangepast Badminton werd door hem belicht. Anthony Guidoux had mij verzocht om toestemming te verlenen tot het publiceren van de de door mij gemaakte foto's.
Klik hier voor het volledige verslag met de bijbehorende foto's

Definitieve uitslagenlijst Tours, Frankrijk

Klik hier op de volledige uitslagenlijst van het gespeelde toernooi in Tours.
Om het geheugen even op te frissen. Het toernooi is gespeeld in het weekend van 3 en 4 maart 2012

dinsdag 13 maart 2012

Sander Bosch installatietechniekDuikt er bij u een probleem op, op het gebied van Riolering, Hemelwaterafvoer, Dakgoten, CV-installatie, Meterkasten, Badkamers, Keukens, denk dan eens aan Sander Bosch Installatiebedrijf uit Enschede. Hij kan voor u alle werkzaamheden verrichten. Klik voor meer informatie op de afbeelding hiernaast.

Hersteld van een lichte blessure

Afgelopen vrijdag een lichte blessure aan mijn knie opgelopen. Tijdens het uitstappen merkte ik, dat ik de knie licht verdraaide. Ik ben onmiddellijk met de sport activiteiten gestopt. Ik heb onmiddellijk de plek gekoeld en behandeld met FIT-balsem.
Ik heb gedurende het weekend het rustig aan gedaan en ik heb de plek 2x daagse behandeld met het eerder genoemde balsem.
Vandaag, maandag, ben ik weer begonnen met de training. Gedurende de training heb ik geen last meer ondervonden van mijn knie. Kennelijk met de hoeveelheid rust en FIT-balsem is het allemaal weer goed gekomen. Nogmaals, ik weet niet precies wat het middel doet, maar wat hij moet doen, doet hij goed!!