zaterdag 18 februari 2012

Het EK voor landenteams in Amsterdam

Op vrijdag 17 februari 2012 ben ik getuige geweest van het optreden van het Nederlands heren en en dames team in het kader van het Europees kampioenschap voor landenteams. Het e.a. speelde zich af in de Sporthallen Zuid aan de Burgweeshuispad 54 in Amsterdam
Ik heb bijzonder genoten van de spannende wedstrijden van zowel het heren als het dames team. Helaas verloren de heren met 3-2 van Duitsland, terwijl de dames een plaats konden veroveren in de halve finale. Zij wonnen met 3-2 van Zwitserland.

Klik hier voor een foto/video impressie van de wedstrijden herenteam Nederland-Duitsland.

donderdag 16 februari 2012

OP=OP OP=OP OP=OP OP=OP OP=OP OP=OP

Via onderstaande link zijn de Yang Yang rackets te bekijken die in de uitverkoop staan. Prijzen zijn exclusief verzendkosten. Wees er snel bij, want OP=OP


woensdag 15 februari 2012

Uitnodiging deelname EK Aangepast Badminton


Ik heb vandaag van Badminton Nederland een uitnodiging mogen ontvangen waarbij ik ben geselecteerd voor deelname aan de Europese Kampioenschappen aangepast badminton, welke zullen worden gehouden van 6 juni t/m 10 juni 2012 in Dortmund.

Ik ben bijzonder blij met deze verkiezingen hoop daar een goed resultaat neer te zetten.
Het Nederlandse EK-team bestaat dan uit de volgende personen:
Jordy Brouwer - BMW2
Willy Slieker - BMW2
Guus Maassen - SL3
Eddy Boerman - SL3

In het kader van de nieuwe richtlijnen, zullen wij alleen opnieuw een herclassificatie moeten ondergaan, dit om deelname aan het EK veilig te stellen.

Middels deze weblog zal ik u, zoals te doen gebruikelijk, op de hoogte gaan houden van de voorbereidingen en de daadwerkelijke deelname aan het EK in Dortmund.