donderdag 9 februari 2012

Uitzending Focuz.TV via YouTube
Afgelopen maandag ( 6 februari 2012) mocht ik acteren in het programma "GLD Vandaag". In het sport item werd o.a. aandacht besteed aan het Aangepast Badminton.
Na ongeveer 8 minuten komt mijn verhaal aan bod.
Nogmaals, ik vond het een bijzondere ervaring om dit eens mee te maken. Ik hoop dat ik op deze manier mensen kan activeren en motiveren om eens deel te nemen aan het aangepast badminton.
Klik op de afbeelding van Focuz.tv om de uitzending via YouTube te bekijken.

dinsdag 7 februari 2012

Aangepast Toernooi Badminton "De Blijkklappers"


Langs deze weg wil ik jullie herinneren aan het Aangepast Badminton Toernooi van de Blijkklappers in Nederhorst den Berg. Dit toernooi wordt gespeeld op zondag 26 februari 2012.
Tot op heden is gebleken dat maar 20 personen zich hebben ingeschreven. Dit moet zeker meer gaan worden, anders wordt het toernooi afgelast. Inschrijving geschiedt middels formulieren die bij de organisatie opvraagbaar is.
Email adres voor meer info: gabywelling@kpnplanet.nl , organisatie is in handen van de badmintonvereniging "De blijkklappers".

Voor het bekijken van de website klik hier.

maandag 6 februari 2012

Foto's gemaakt tijdens het genoemde interview


Door Peggy Weijers zijn een aantal foto's gemaakt tijdens de opnames van Focuz.tv. Klik hier voor het foto album.

Interview op FocuztvVandaag in Didam een interview gehad in het regionaal TV programma "FocuzTV". Er werden vragen gesteld over het aangepast badminton.
Het was al met al een leuke ervaring. Ik heb gezien hoe in korte tijd toch het e.a. vlot in elkaar gezet moet worden. Ondanks dat dit een kleine omroep is, wordt alles bijzonder professioneel aangepakt.
Ik zal binnenkort een link van deze uitzending plaatsen.
Vanaf vandaag is de uitzending 24 uur te volgen op FocuzTV, voor de UPC op kanaal 34 ( het oude Graafschap TV kanaal).

Einde test periode


Naar aanleiding van de afwijzing van mijn aanvraag voor een Genium prothese heb ik gedurende 5 weken met 5 verschillende knieën gelopen. Nadat ik een week kon wennen, moest ik de maandag daarop volgend een aantal proeven uitvoeren. Op deze manier, en een onderliggend wetenschappelijk rapport, moet het duidelijk en inzichtelijk maken welk voordeel de Genium bied t.o.v. de andere soorten knieën. Ik hoop dat de verzekering dit ook gaat inzien. Wachten maar af op het verdere verloop.
Ik heb gelopen met de volgende knieën:
- eigen C-leg
- vernieuwde C-leg
- Rs80 (mechanische knie)
- Rheo knie
- Genium