zondag 26 augustus 2012

Start badminton seizoen 2012/2013

Inmiddels ben ik al weer twee weken aan het trainen dan wel bij de diverse verenigingen de trainingen aan het verzorgen.
Ik heb er weer ontzettend veel zin. Ik hoop het komend jaar weer diverse goede resultaten neer te zetten als speler in zowel in het aangepast als het valide badminton. In het valide badminton spelen wij dit seizoen voor het eerst mee in de heren competitie, ik kom hier uit voor GBC Poona uit Gaanderen.
In het aangepast badminton hoop ik ook weer de diverse toernooien in het circuit weer winnend af te sluiten. Ik hoop mij hierbij blijvend in de kijker te blijven spelen, dit met oog op het komend WK in Frankrijk.

Als trainer verzorg ik nu voor het tweede seizoen de training bij de competitie spelende jeugd van BV Doesburg.
Dit seizoen ga ik proberen om het eerste team van de Hengelose badmintonvereniging weer terug te brengen naar de 3e klasse. Tevens verzorg ik de training van alle teams van deze Hengelose badminton vereniging. Mooie uitdaging en ik heb gemerkt dat zij allen gemotiveerd zijn om net even een stapje harder te lopen.

Als laatste werd ik gevraagd door het bestuur van GBC Poona om de recreantengroep van de GBC Poona op de donderdagavond te trainen. Ik had al reeds eerder gezien dat dit een groep is waarbij de gezelligheid voorop staat, maar zeker iets willen leren. Belangrijk is dat zij allemaal gemotiveerd zijn en ieder op zijn of haar niveau iets willen leren.
Ik heb hierbij erin toegestemd om deze groep iets bij te gaan brengen. Ook deze groep gaat in de recreanten competitie een rol van betekenis spelen.

Ook wil ik mijn sponsoren bedanken die mij voor het komend seizoen willen voorzien van materiaal en technische bijstand.
Sponsoren zijn:
- Badmintonplanet.nl
- Carltonsports.com ( Peter Blommaert)
- Otto Bock

Kortom, ik ben voor het nieuwe er helemaal klaar voor, "Lets's Play The Game, And Never Give Up".


Geen opmerkingen:

Een reactie posten