zondag 8 april 2012

2e wedstrijddag Rodez (08 april 2012)


2e wedstrijd dag

Vanuit het zonnige Rodez heb ik het volgende te melden.
Wij werden om 10.00 uur weer in de sporthal verwacht. Vanaf dat moment werden de afsluitende poules de laatste enkel spelen afgewerkt, tevens werd een begin een begin te maken met de dubbels.

Wij, Guus en ik, starten om 10.00 uur tegen het sterke herendubbel team uit India. Uitslag:  er werd verloren maar hebben samen wel goed partij kunnen bieden tegen deze IndiĆ«rs. In deze wedstrijd klopte het gewoon. Het spel werd bekeken uitgevoerd. Uiteindelijk ging de partij in een spannende 3 setter verloren.
De 2e wedstrijd speelden wij tegen een team uit Frankrijk.
Uitslag: uiteindelijk gewonnen, maar de 1e set was niet echt overtuigend. Kennelijk hebben wij nog moeite om de omschakeling te vinden van een partij waarbij wij volledig kunnen focussen, naar een partij met mindere tegenstanders. Maar ook hier werd de knop omgezet en wisten de 2e set volledig naar ons toe te trekken.
Door dit resultaat staan wij maandag (2e paasdag) in de halve finale tegen een sterk jong Duits team. Wij zullen onze huid zo duur mogelijk verkopen en hopen op een finale plaats, later op de dag.

In het enkelspel ben ik in de kwartfinale uitgeschakeld door een Thai. In een spannende 2 setter met een close Finish heb ik uiteindelijk verloren. Dit was echt jammer, ik heb het spel zo goed mogelijk opgebouwd en dit proberen uit te spelen. Het e.a. was ook wel te merken aan het publiek en de Thai. Helaas, het had niet zo mogen zijn, ik heb wel verloren, maar ik kan wel terugkijken op mijn beste enkelspel tot nu toe.

Verder kan ik melden dat in deze wedstrijd speelden de coach en de scheidsrechter een rol speelden in de puntentelling. Coach van Thailand was het niet eens met de gang van zaken. Uiteindelijk stelde de hoofdreferee een lijnrechter in.
De Thai waar ik tegen speelde, gaf in de volgende wedstrijd op, dit na een stand van 11-3. Kennelijk had ik de Thai toch behoorlijk gesloopt, maar had dit opgeven niet eerder kunnen gebeuren??

Helaas was Willy in zijn enkelspel al in de voorrondes uitgespeeld. Jordy heeft in de halve finale tegen Gobi ( Engeland) gespeeld. Helaas heeft hij deze in een bijzondere spannende 3 setter verloren.
Uitkomsten herendubbel rol.
Het uiteindelijke resultaat is dat Jordy en Willy ook in de halve finale, herendubbel rol, op 2e paasdag mogen starten..

In ieder geval het doel bereikt om ook de 3e dag te kunnen spelen. Wordt vervolgd.

1 opmerking:

  1. Een goed verslag met mooie resultaten.
    Zet hem op jullie vandaag! Ik ruik de finale al...

    BeantwoordenVerwijderen