zondag 4 maart 2012

2e speeldag, tevens afsluiting toernooi weekend

2e speeldag
Helaas maar 1 echte wedstrijd gespeeld wegens gebrek aan deelname.
Guus/Eddy vs Pascal/Jimoh
21-4 en 21-7 gewonnen. Spel was niet denderend. Begonnen met opdrachten aan de wedstrijd. 1e set kwam het er niet uit. Wij speelden te gehaast en de shuttles werden niet geplaatst. In de 2e set werd er wel rustiger gespeeld en geplaatst, maar het het e.a gaf wel stof tot nadenken.
In een 2e wedstrijd buiten mededinging werd gespeeld met een valide speler. Deze speler speelde met Pascal ( de Fransman). Wij, Guus en ik, gingen met dezelfde opdrachten het veld. Nu was het spel wel rustiger en er werd nu wel beter geplaatst. Dit resulteerde in een overtuigende 1e set (21-14) en een nipte overwinning in de 2e set (21-19). Zeker het dubbelspel was voor dit weekend, een weekend met leermomenten die wij zeker moeten gebruiken in aanloop naar het EK.
Bij de rollers (dubbel) spelen om de 1e en 2e plek,
Jordy Brouwer/ Timo Bakker vs Ilse van de Burgwal/ Inge Bakker
Gewonnen door
Jordy Brouwer en Timo Bakker

In het enkelspel rol finale:
Ilse van de Burgwal vd David Toupe
Gewonnen door:
David Toupe 23-21 en 21-11

Na afloop was een mooie ceremonie protocollair. Aangepaste sporters werden door de organisatie geprezen.  Ik denk dat ik wel voor iedereen kan spreken, dat de organisatie alle lof verdient. Er ontbrak ons helemaal niets, helemaal top!!

Ik heb in ieder 2 eerste prijzen in ontvangst mogen nemen. Nadat wij ons hadden gedoucht, zijn wij met z'n allen wezen wokken. Een mooie afsluiting van een nuttig en sportief weekend.


Vann dit toernooi zijn diverse foto's en video's gemaakt. Deze zullen t.z.t. in een apart fotoalbum worden toegevoegd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten