zaterdag 25 februari 2012

Aangepast Toernooi in Nederhorst den Berg (26-2-2012)

Op zondag 26 februari 2012 wordt in Nederhorst den Berg weer een aangepast badminton toernooi gespeeld. Het is het 7e toernooi dit jaar.
Ook zullen de spelers van dit toernooi gecoacht worden door de deelnemers van de opleiding tot sportleider Aangepast Badminton. Ondergetekende volgt deze opleiding samen met twee andere cursisten.

Hieronder tekst die in de plaatselijke krant van Nederhorst den Berg stond vermeld:


"BV de Blijkklappers organiseert voor de elfde keer aangepast badmintontoernooi. Het is inmiddels een bekend fenomeen geworden in Sporthal De Blijk. Elk jaar reist de Nederlandse top van badmintonners met een fysieke beperking (rollers en staanders) af naar ons kleine dorpje aan de Vecht.

Het toernooi is niet alleen hier een begrip geworden, ook in Nederland staat dit toernooi bekend als een goed georganiseerd maar vooral leuk toernooi in een gezellige sfeer. De door SportcafĂ© De Blijk al jaren ter beschikking gestelde zitjes in het midden van de zaal hebben daar zeker aan bij gedragen. Zo kan men ontspannen bijkomen van de wedstrijden. Ook de toeschouwers hoeven niet vanaf een grote afstand op de tribune toe te kijken, maar kunnen vanaf de achterlijn het badmintongeweld gadeslaan.  

Blijkklapper Aangepast Badmintontoernooi 2012 
Sporthal De Blijk, Blijklaan 3,   (kaart)
Nederhorst den Berg
26 februari 2012 van 9.30 tot ca.18.00 uur

De toegang is gratis. "

Geen opmerkingen:

Een reactie posten