zaterdag 3 december 2011

Uitzending Hart van Nederland van 2 december 2011

Op vrijdag 2 december 2011 heeft Hart van Nederland aandacht besteed aan de terugkomst en verwelkoming van het WK-team Aangepast Badminton.
Vanaf minuut 09.14 zal hieraan aandacht worden gegeven.
Klik op de afbeelding hiernaast om deze uitzending te bekijken. Veel plezier.

vrijdag 2 december 2011

Ontvangst WK-gangers op Schiphol


Vanochtend ben ik in alle vroegte naar Schiphol afgereisd. Vandaag kwam de WK ploeg Aangepast Badminton aan. Samen met nog behoorlijk wat anderen hebben wij de WK-gangers van het Aangepast Badminton getrakteerd op een warm welkom.
Onder luid gejuich en geklap werden de medaille winnaars ( Marcel Smouter en Inge Bakker) en onze Wereldkampioene Ilse van de Burgwal, op Schiphol welkom geheten.
Van de bondsvoorzitter Ted van de Meer en Maartje Verheul, bestuurslid opleidingen en jeugdbeleid kregen zij namens Badminton Nederland een bloemetje uitgereikt.
Al met al een welkom, waar de spelers en coach recht op hebben, nadat zij een uitstekende prestatie op het WK in Guatemala hebben geleverd.
Ook was een filmploeg van SBS6 aanwezig. Er zal in de uitzending van 02 december 2011 omstreeks 22.30 uur aandacht worden besteed.

Wanneer op onderstaande afbeelding wordt geklikt, zal een een fotoalbum worden geopend met daarin een aantal foto's van het binnenhalen op Schiphol.

zondag 27 november 2011

Verslag Annie van Daal, laatste dag WK

De bondscoach, Annie van Daal, doet verslag van de laatste dag van het WK Aangepast Badminton.
Klik op afbeelding hiernaast voor het volledige verhaal.