dinsdag 18 oktober 2011

Foto's Paragames 2011Hieronder staat de link naar de site van Margriet Karsmakers. Zij heeft gedurende het toernooi van de Paragames diverse foto's gemaakt van alle disciplines in het Aangepast Badminton.

Site Margriet Karsmakers

Hieronder staat nogmaals de link naar mijn fotoalbum.
Hier staan de foto's die gemaakt zijn door Karin Meijs en Margriet Karsmakers

Fotoalbum Eddy

zondag 16 oktober 2011

Agentschap "Yang Yang"


Yang Yang is een van de twee Chinese badminton spelers in de wereld die het Wereld Badminton Kampioenschappen heren enkelspel titels achter elkaar hebben gewonnen ( 1987 , 1989 ), de andere is Lin Dan . Yang Yang won ook bij het mannen enkelspel gouden medaille bij het ​​badminton  op de Olympische Zomerspelen 1988, waar het een demonstratiesport was . Hij bezat grote behendigheid, snel voetenwerk, nauwkeurig macht en koelte onder druk, en wordt algemeen beschouwd als een van de mooiste singles spelers in de geschiedenis van de sport.
Nadat Yang Yang zich in 1991 terug trok als speler, ontwikkelde hij rackets en andere randproducten. Hij is op dit gebied de pioneer van innovatieve badminton producten.Vanaf nu ben ik in staat om tegen gereduceerd tarief Professionele badminton rackets van het merk "Yang Yang" te leveren.


Klik op onderstaande afbeelding voor een overzicht van de betreffende "Yang Yang" rackets.