zaterdag 27 augustus 2011

Artikel in Badmintoninfo.nlHuis ter Heide – Het was vorige week donderdag, 18 augustus, al weer dat we met z’n allen het CHEMPS badmintonkamp 2011 afsloten. Negenentwintig deelnemers en elf man leiding met zeker dertig ouders. En weet je… het was niet eens zo vermoeiend, maar dat kwam ongetwijfeld doordat we ‘veel geloof’ hebben gekregen in de plannen en stappen, die de deelnemers willen gaan nemen om hun doelen te gaan halen

Klik hier voor het gehele artikel

vrijdag 26 augustus 2011

1e training aan jeugd BV Doesburg achter de rug.

Op donderdag 25 augustus 2011 was het dan eindelijk zover. De jeugd stond te trappelen om weer te beginnen aan het nieuwe seizoen. Voor mij betekende dit de vuurdoop voor wat betreft het geven van de training.
Gedurende de training, welke twee uur duurde, heb ik samen met de hulp trainers een gevarieerd programma kunnen bieden. Althans, dit bleek na afloop van de training. Iedereen was enthousiast over wat zij vandaag alleen al hadden ervaren en hadden geleerd.
Dus dit gaat nog wat worden voor in de toekomst. Nu maar hopen dat dit beeld zich blijft voortzetten. Uiteindelijk staat het plezier in het spelletje voorop en daarnaast zou resultaat in de competitie een prettige bijeenkomst zijn.