zaterdag 21 mei 2011

Echt het laatste bericht omtrent de 4Daagse!!


Ik weet wel, dit verhaal doet het er allemaal niet meer toe, maar ik wil wel dit nog even vermeld hebben.
Ik heb op woensdag 27 april 2011 een gesprek gehad met Johan Willemstein en Prof.mr. H.J.B. Sackers omtrent de procedure van de dispensatieregeling.
Het was een goed en open gesprek. Hier kwam ook naar voren dat ik nog wel dispensatie moest aanvragen. Ik heb hen gezegd dat dit geen probleem zou zijn.

In mijn geval was het wel duidelijk wat ik mankeerde. Afgesproken dat ik een mail zou sturen t.a.v. dhr. Sackers waarbij ik de eergenoemde dispensatie zou aanvragen. Dit zou een formaliteit betreffen en er zou zonder problemen een stempel op mijn aanmelding/aanvraag komen. Ik heb gelijk een mail verstuurd waarbij ik dispensatie heb gevraagd.

Wat schetste vandaag (zaterdag 21 mei 2011) mijn verbazing? Ik heb een brief gekregen van de Stichting 4Daagse waarbij ik het uitdrukkelijke verzoek heb gekregen om een medische verklaring van een arts op te sturen. Zonder deze medische verklaring nemen zij mijn aanvraag voor dispensatie niet in behandeling.

Wat moet een arts anders in zijn brief vermelden dat wat zij met eigen ogen hebben gezien, n.l. HET MISSEN VAN MIJN LINKERBEEN!!

Hoe bureaucraties kan men zijn!

O, ja, als laatste hebben zij in de brief vermeld:
"Als aan u in het verleden dispensaties zijn verleend, kunt u daaraan voor 2011 geen rechten ontlenen".
Moet ik hieruit concluderen dat wanneer in bijvoorbeeld 2010 dispensatie voor hetzelfde feit is verleend, de mogelijkheid in 2011 zou bestaan dat het been in 2011 weer is aangegroeid!!??

Stichting 4Daagse, schaam jullie voor zulk gedrag!!!

Buiten het feit dat het medisch niet verantwoord is om deze 4Daagse te lopen, ben ik er echt helemaal klaar mee!!

donderdag 19 mei 2011

Conditie training gedurende de zomermaanden


Ik heb vandaag het Fitness centrum "Perfect Body" bereid gevonden om mij te ondersteunen in het onderhouden van de conditie gedurende de zomermaanden. Perfect Body is o.a. gevestigd aan de Vispoortgracht in Zutphen. Ik wil voorkomen dat ik gedurende deze maanden te veel aan conditie moet inleveren.
Vanaf deze kant, bedank ik de mensen achter Perfect Body.

Klik hier op de link naar hun site.

Verslag Toernooi Sliedrecht in Clear 120


In het digitale nieuwsblad van Badminton Nederland staat het verslag van het laatste toernooi aangepast Badminton van het seizoen 2010/2011. Dit toernooi werd op 15 mei 2011 gespeeld in Sliedrecht.
Klik hier voor het volledige verslag.

woensdag 18 mei 2011

Presentatie komt aan!!


Zoals eerder vermeld heb ik een presentatie gehouden met het thema "Mentaliteit is ook kwaliteit". Het eerste team van de Warnsveldse Boys heeft de eerste wedstrijd in de nacompetitie gewonnen. Ik weet niet of deze thema avond hier invloed op heeft gehad, maar toch!!
Van deze thema avond zijn foto's gemaakt. Klik hier op de link om het e.a. te kunnen bekijken.

zondag 15 mei 2011

Einde seizoen 2010/2011


Vandaag het laatste toernooi in Nederland gespeeld.
Het laatste toernooi Aangepast Badminton was dit keer in Sliedrecht.
In de categorie├źn heren enkel en het gemengd dubbel behaalde ik de 1e plaats.
Ik kan wederom terug kijken op een goed en sportief jaar.
Ik heb alle toernooien gewonnen met als toetje het worden van Nederlands kampioen in het heren enkel en de herendubbel.
Wat dit seizoen nog rest is het internationaal toernooi "German Open" in Dortmund. Dit toernooi wordt in het weekend van 2 t/m 5 juni 2011 gespeeld.

Voor meer informatie klik dan op deze link.

Bondscoach vertelt!


Bondscoach Aangepast Badminton Annie van Daal heeft in een interview haar verhaal verteld omtrent het wel en wee van het Nederlandse Aangepast Badminton en wat zij ervan vindt en hoe zij dit ervaart.

Klik hier voor het gehele artikel