zaterdag 14 mei 2011

Presentatie over Mentaliteit en Doorzettingsvermogen


Door de leiding van het eerste voetbal elftal van
De Warnsveldse Boys
ben ik gevraagd om een presentatie te houden waarbij de begrippen mentaliteit en doorzettingsvermogen het item voor die avond was.
De reden dat zij mij gevraagd hebben, is dat dit elftal komende zondag ( 15 mei 2011) een wedstrijd moeten spelen in het kader van de nacompetitie.
De leiding wilde met deze presentatie de spelers iets meegeven waarover zij konden nadenken wanneer in het spel het iets minder zou gaan.
Ik heb voor een jonge gemotiveerde ploeg gestaan. Ik denk dat zij op hun manier wel bepaalde dingen uit de presentatie hebben gehaald en die zij ook zeker zullen toepassen in de wedstrijd voor komende zondag en mogelijk ook in de toekomstige wedstrijden.

Sportschool gezocht omgeving Zutphen


In het kader van de voorbereiding op de diverse Internationale toernooien ben ik op zoek naar een sportschool waar ik 1 of 2x per week terecht kan om te roeien. Ik wil met deze roeitraining mijn conditie op peil blijven houden gedurende de zomermaanden. Ik heb in eerste instantie geinformeerd bij OPTIsport Warnsveld. Hier gaven zij aan dat ik voor een bedrag van 36 euro per maand terecht kon in de sportschool en dit voor 1x per week. Voor een bedrag van 52 euro per maand zou ik onbeperkt kunnen sporten.
Ik gaf aan dat het wel erg veel geld was om 1 of 2x per week alleen maar te roeien, meer niet. Zij gaven aan dat er geen andere mogelijkheid was om dit anders te doen. Ik heb maar bedankt voor de eer.

Ik heb wel de praktijk voor fysiotherapie "Meijer" in Warnsveld bereid gevonden om op de dinsdag van 16.30 tot 18.00 uur daar te komen trainen. Ik vind dit een fantastisch aanbod, maar het komt qua tijd niet helemaal jofel uit. Ik heb n.l. werk tot 17.00 uur in Apeldoorn en dan moet ik nog naar Warnsveld rijden. Het zal wel een keer niet uit maken dat ik eerder weg kan gaan, maar wanneer dit elke week gebeurd, dan wel meerdere malen in de week, dan word het waarschijnlijk niet echt gewaardeerd.

Dus met andere woorden, ik ben op zoek naar sportschool in de omgeving Zutphen, die mij voor een gering bedrag 1 of 2x per week de mogelijkheid bied om mij te laten roeien en dit dan op de uren wanneer het mij wat beter uitkomt.
Ik hoop op uw medewerking.

Training in het kader van de German Open 2011


Afgelopen donderdag ben ik naar Delft afgereisd om te kunnen trainen met Carmen van Kester, Guus Maassen en Anouk Meijs. Er werd vooral getraind om aan de snelheid en scherpte van het spel te wennen. Het spel zal tijdens de German Open wel op een ander niveau worden gespeeld. Vooral omdat nu wij afreizen met een grote delegatie was het wel even verstandig om dit tijdens een training duidelijk te maken.
Gedurende 1,5 uur hebben wij ons aardig bezig kunnen houden.