zaterdag 19 maart 2011

Het interview in De Stentor van 19 maart 2011


Wanneer u klikt op onderstaande link is het interview te lezen die ik heb gehad met een verslaggever van de Stentor.
Het interview spreekt voor zich. Ik heb daar vooralsnog niets aan toe te voegen.

Interview met de Stentor

vrijdag 18 maart 2011

Update Nijmeegse 4Daagse


Beste lezers,

Inmiddels is de regionale krant langs geweest voor een interview. Verder gaat iemand het 4Daagse comité benaderen voor een persoonlijke uitleg.
Ik weet niet of het allemaal wat uithaalt, maar als je niets probeert, gebeurd er niets.

dinsdag 15 maart 2011

GEEN NIJMEEGSE 4DAAGSE !!


Vandaag via de mail te horen gekregen dat ik geen toestemming krijg om de Nijmeegse 4daagse met de afstand van 30 km te lopen.
Ik ben hier bijzonder, bijzonder teleurgesteld over ( en dit is nog zachtjes uitgedrukt). De organisatie ontneemt mij nu om iets te voltooien waar ik voor mijn ongeval heb geroepen, "Ooit wil ik de Nijmeegse 4daagse lopen!!". Ik mag overigens wel met dispensatie de 40 km lopen. Ik heb al reeds eerder ( 7 maart) aangegeven dat het niet verantwoord is om 4 dagen deze 40 km te lopen. Ik loop dan het risico iets kapot te lopen wat op termijn niet te meer herstellen is.
Ik wilde alleen maar de 30 km per dag lopen zonder dat ik hiervoor beloond wilde worden in de vorm van een kruisje of iets dergelijks.
Ik kan nu alleen maar teren op het feit dat ik in 2003 wel de 30 km kon lopen, dit met behulp van een keuze mogelijkheid. Dat het uitlopen niet lukte heeft te maken met het feit dat dit eigenlijk te kort na mijn ongeval was en door materiaal pech.
Nogmaals, helaas, helaas, helaas!!

Hieronder staat het mail bericht welke ik van het organiserend comité heb mogen ontvangen:
" Geachte heer Boerman,

In mijn vorige email heb ik geprobeerd aan te geven hoe onze organisatie omgaat met dispensatie en met verzoeken om uitzonderingen. Ik heb benadrukt dat iedereen meer dan welkom is om deel te nemen maar altijd en alleen volgens de bekend gemaakte reglementen. U doet desondanks in uw laatste e-mail toch het verzoek om minder te lopen dan de voor uw reglementaire afstand verminderd met 10km. Het spijt mij u te moeten laten weten dat we dit verzoek niet kunnen honoreren.
Wij krijgen jaarlijks honderden verzoeken om uitzonderingen te maken op onze reglementen voor mensen met achtergronden die zonder uitzondering zeer privé, schrijnend en emotioneel zijn. We zijn ons van deze achtergronden bewust, maar geven allen dezelfde reactie. Daarmee is niets gezegd over gebrek aan inlevingsvermogen of onbegrip voor uw persoonlijke situatie

Dit antwoord zal voor u teleurstellend zijn maar ik hoop dat u begrijpt dat de eerlijkheid ten opzichte van alle andere mensen ons dwingt tot het innemen van dit standpunt."


Tot zover de officiële reactie van Stichting de 4Daagse.

Ik heb van diverse kanten begrepen dat het een stugge en starre organisatie is. Ik geef hier de mensen volledig gelijk in.
Ik bedank de organisatie voor hun heldere antwoord en wens hen heel veel succes en wijsheid toe voor in de toekomst.

Videobeelden Toernooi BLRTT 2011


Door Timo Bakker zijn gedurende het toernooi diverse video opnames gemaakt. Voor de kijker geeft het een globale indruk om te zien hoe de aangepaste badmintonners zich op het veld bewegen.
Wanneer u meer informatie wilt hebben omtrent het Aangepast Badminton, kunt u zich wenden tot Badminton Nederland.

Hieronder de link naar de betreffende video beelden.

Toernooi BLRTT

zondag 13 maart 2011

Druk badminton weekend!


Het weekend begonnen op vrijdag een training met Badminton Warnsveld af te werken. Ik heb gedurende een 1,5 uur de kans gegrepen om een aantal technieken uit te proberen. Ik wilde mij niet het snot voor de ogen spelen, dus ik mij een beetje moeten inhouden om voor de komende twee dagen wat adem over te houden.
Afgelopen zaterdag meegedaan aan het Belgro Landelijk Recreanten Team Toernooi BRLTT in Arnhem. Het was een gezellig en goed georganiseerd toernooi. De opkomst was gigantisch. Met een opkomst van 72 teams kun je wel spreken van een goede opkomst. Dit toernooi speelde zich in de sporthal van "Valkenhuizen" Arnhem. Het team bestond ditmaal uit Timo en Inge Bakker, Ilse van de Burgwal, Carmen van Kester en ondergetekende. Het uiteindelijke resultaat van ons optreden was bijzonder goed te noemen. Wij zijn op de 17e plek geëindigd ( van de 72). Ondanks dat het een bijzondere inspannende dag was, was het het ook erg gezellig.

Net bekomen van de inspanning van het toernooi van gisteren, stond ik vandaag weer in Utrecht om te trainen. Ik heb gelukkig geen spierpijn of iets dergelijks overgehouden, dus ik kon redelijk voluit trainen.
Na deze training is het even verstandig om even een paar dagen rustig aan te doen om vervolgens woensdag a.s. weer volop te trainen.
De boog kan niet altijd gespannen staan.