vrijdag 25 februari 2011

Laatste wedstrijd van het seizoen


Afgelopen donderdag 24 februari 2011 heb ik toch nog de laatste wedstrijd van het seizoen kunnen spelen. Dit was een uitgestelde wedstrijd van zaterdag 19 februari 2011.
Ik speelde met mijn team tegen de BC Zevenaar.
Deze wedstrijd was een bijzondere. Of het te maken had dat dit de laatste westrijd was weet ik niet, maar af en toe liepen de gemoederen wat hoog op.
Uiteindelijk resulteerde dit, dat het team van Zevenaar na afloop direct weer terug gingen naar Zevenaar.
Helaas, maar we hopen dit in nieuwe seizoen weer goed te maken.

Het eind resultaat was een terechte eindstand van 4 - 4.


Update van 3 maart 2011.
Vandaag heb ik 1 van de spelers van Zevenaar ontmoet in Doesburg. Ik was hier om de club BV Doesburg te bekijken. Ik heb deze persoon mijn excuses aangeboden en aangegeven in het komende seizoen weer graag tegen hem te spelen

woensdag 23 februari 2011

Luchtdruk gevaar, geen training!!!


Vandaag bij aankomst bij sporthal " De Zonneboom" in Doetinchem zag ik al een collega badmintonner met een aantal zakdoeken voor zijn neus zitten. Ik dacht, wat vervelend, een bloedneus.
Het bleek echter te gaan om een "aanslag" met vermoedelijk een luchtdruk pistool/geweer. De betrokkende had namelijk nog een kogeltje in zijn hand. Nadat de politie zijn verklaring had opgenomen ben ik met de betrokkende naar de eerste hulp van het Slingeland ziekenhuis van Doetinchem gegaan.
Gelukkig bleek de schade mee te vallen, een behoorlijk geirriteerde neus met een inwendige bloeding. Uiteindelijk na onderzoek het ziekenhuis kunnen verlaten. De betrokkende wilde nog even terug naar de sporthal. Hier bleek de politie ook weer aanwezig te zijn.
Zij hadden de mededeling dat de dader in de onmiddelijke omgeving met een luchtdruk pistool was aangehouden en meegenomen was verhoor naar het bureau van politie.

Al met al een interessante avond, met als gevolg geen training!!
Hier zou deze dader de maximale boete voor moeten krijgen, n.l. de Nederlands kampioen + zijn collega badmintonners de noodzakelijke training onthouden!!
Het is namelijk gebleken dat de andere badmintonners niet meer in staat waren om een training af te werken. De impact is bijzonder groot geweest.