zaterdag 19 februari 2011

Foto impressie uitreiking SPL3 + EK landenteams


Ik heb vandaag het diploma sportleider 3 in ontvangst mogen tijdens het EK voor landenteams in Amsterdam.
Klik hier op de link voor een foto en video impressie van deze uitreiking en het EK voor landenteams. Vandaag werd de halve finale gespeeld tussen Duitsland-Rusland en Denemarken-Engeland.

vrijdag 18 februari 2011

Nieuws uit Warnsveld


In het weekblad "Contact" is een artikel geschreven omtrent het behalen van het trainersdiploma.
Klik op "Contact" voor het volledige artikel.

zondag 13 februari 2011

1e training Nijmeegse 4daagse


De kop is er af.
Vandaag de eerste training gelopen, dit met het oog op de 95e Nijmeegse 4Daagse. Ik heb vandaag een kleine 5 km gelopen. De eerste indruk en het gevoel is goed. Ik had mij alleen iets te warm aangekleed waardoor het zweet percentage tot onacceptabele hoogte kon stijgen.
Ik hoop alleen dat ik in aanmerking kom voor een startbewijs. Ik kan mij pas vanaf begin maart inschrijven. Wanneer de grens van 45.000 inschrijvingen wordt overschreden, gaat er geloot worden.
Gewoon maar afwachten en tot die tijd blijven oefenen.

Competitie in Neeroeteren ( België)


Zaterdag ben ik mee geweest met een aantal spelers van de VAS-IJsselstreek. Eens in de zoveel tijd spelen zij een onderlinge competitie in Neeroeteren (België). Ik was benieuwd hoe de spelers ( Ronald en Sharon) zich gedurende de laatste maanden hebben ontwikkeld. De categorieën waarin gestreden wordt zijn de zitters en de rollers.
Willy Weijers (zitter) en Ronald Stapelbroek (roller) strijden in deze competitie voor de hoogste plekken. Sharon Wolf heeft meegedaan om ervaring op te doen in het rolstoel badminton.

Klik op onderstaande links voor een impressie:

Filmpje 1
Filmpje 2
Filmpje 3
Filmpje 4