dinsdag 8 februari 2011

Laatste wedstrijd seizoen 2010/2011


Gisteren, maandag 7 februari 2011, heb ik mijn laatste competitie wedstrijd van het seizoen gespeeld.
Wij als team, GBC Poona 7, hebben gespeeld tegen LBC'72 uit Lichtenvoorde.
De spelers die het moesten doen zijn:
- Frits Meesters
- Robert Ebbers
- Eddy Boerman
- Monique Nienhuis
- Anne Sortelder

Ik heb met Frits Meesters een goed dubbelseizoen beleefd. Van de partijen die wij samen hebben gespeeld, verloren wij er maar 1. Deze partij was overigens de eerste van het seizoen. Op dat moment waren wij nog niet echt op elkaar ingespeeld. De rest van de partijen liep als een geoliende machine. Wij wisten elkaar goed te vinden en ook zo nodig elkaar goed toe te spreken.
Een mooie bekroning was deze laatste wedstrijd.
De tegenpartij had ook niets, maar dan ook helemaal niets in te brengen tegen ons spel.
De punten die zij maakten waren eigenlijk onze eigen fouten. Dit verdient mogelijk voor het komend seizoen wel wat meer aandacht.

Mijn mix met Monique had helaas niet het gewenste resultaat. Wel veel inzet, maar helaas niet weten om te zetten in de benodigde punten. In twee sets verloren wij de partij. Het is wel gebleken dat er een stijgende vorm in de speelwijze te zien is. Dit biedt in ieder geval hoop voor de toekomst.

De vraag is of het team in deze huidige vorm compleet blijft.
De opzet van de competitie zal mogelijk veranderd worden. Het zal mij daarom ook niet verbazen wanneer er aan de teamindeling wordt gesleuteld.

Het uiteindelijke team resultaat was dat wij deze pot met 5-3 hebben gewonnen. Het team speelt nog 1 wedstrijd tegen Zevenaar op 19 februari 2010. Helaas moet ik dan verstek laten gaan ivm uitreiking van het Sportleider 3 diploma in Amsterdam.

De eindstand zal waarschijnlijk de 4e plek zijn. Gezien de omstandigheden een meer dan goed resultaat. Als team kunnen wij nog van de 4e plek verdreven worden wanneer Doesburg met 8-0 van Thuve zou kunnen winnen. Gezien de historie zal dit er hoogst waarschijnlijk niet inzitten.

maandag 7 februari 2011

Open Spaanse kampioenschappen 2011


Van 24 t/m 27 maart 2011 worden de Open Spaanse kampioenschappen gehouden.
In Madrid wordt dit evenement gehouden.
Helaas moet ik door financiƫle omstandigheden, dit toernooi aan mij voorbij laten gaan.