zondag 18 december 2011

1e cursusdag Sportleider Aangepast Badminton (SPL3+) zit erop


Vandaag, zondag 18 december 2011, heb ik samen met twee mede studenten de eerste cursusdag van de sportleider Aangepast badminton gehad. De cursus wordt georganiseerd vanuit het revalidatiecentrum `De Hoogstraat` in Utrecht.
We begonnen de dag met de kennismaking met de medestudenten, de cursusleider ( Ton Velberg) en de bondscoach (Annie van Daal).
Nadat de eerste kennismaking achter de rug was, werden er een aantal casussen op tafel gelegd waarbij de standpunten en inzichten met elkaar besproken werden.
Vanaf het middaguur (12.00 - 14.00 uur) werd door Annie van Daal een training verzorgd. De selectie spelers en een aantal genodigden waren bereid om op dit ongewone tijdstip naar Utrecht te komen (normaal tussen 10.00 - 12.00 uur). Deze training werd geobserveerd door de medestudenten. Ik kon deelnemen aan de training waarbij ik ook werd geobserveerd.
Nadat de training was afgelopen werd er door de studenten nog het e.a. geĆ«valueerd over hetgeen wat zij hebben gezien en hoe hoe zij het e.a. hebben ervaren.
Het was al met al weer een leerzame dag en over en weer werd er informatie uitgewisseld. Deze dag was met name een succes met dank aan de medestudenten (Annika en Kees), de cursusleider Ton Velberg en bondscoach Annie van Daal.
Nu is het zaak om de ervaringen op papier te zetten, de komende opdrachten te maken en ons op te maken voor de komende feestdagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten