zondag 12 december 2010

Toernooi BC Arcade in Almere


Vandaag heb ik een toernooi afgewerkt in Almere. Door BC Arcade is vandaag een toernooi georganiseerd die goed in elkaar zat.
Ik heb het herenenkel en de mannendubbel gespeeld. Nadat ik eerst de voorronden had doorlopen kon ik in de halve finale herenenkel aantreden tegen Bart Beelen. In twee sets kon ik Bart aan de de kant zetten. In de finale trof ik Guus Maassen. Omdat ik qua tactiek Guus al weer een tijdje ken, kon ik mij hierop instellen. Ook Guus moest er in twee sets aan geloven. Ik sleepte hierdoor de eerste plaats binnen.
In het mannendubbel werd ook de voorronden makkelijk doorlopen. In de halve finale sloegen wij ( Guus Maassen en ik) ons hier ook redelijk makkelijk doorheen.
In de finale troffen wij het altijd lastige koppel ( Bart Beelen en Theo Tijmans). Dat het lastig was bleek wel dat wioj de eerste set verloren.
Gelukkig herpakten wij ons in de tweede en derde set waardoor wij toch zeker waren van de overwinning.

Voorlopig duurt het nog even voordat het eerste volgende toernooi aanstaande is. Het eerste volgende toernooi staat gepland op 13 februari 2011. Voor de volledige kalender klik hierop.

Kortgeleden is de ranking van de nationale spelers bijgewerkt. Klik op ranking voor het volledige overzicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten