zaterdag 31 oktober 2009

Open Limburgs Kampioenschap 2009


Vandaag heb ik Brunssum het eerste gedeelte van het toernooi afgewekt. het toernooi wordt gespeeld in de sporthal "Rumpen". Vandaag zijn de enkel spelen afgewerkt. Ik heb hier mijn eerste gouden plak behaald.

Op zondag 1 november worden zowel de mannendubbel als het gemengddubbel gespeeld. Ik hoop hier ook een goed resultaat neer te zetten. Het verslag van het tweede gedeelte zal waarschijnlijk op maandag 2 november worden gepubliceerd.

Ik heb mijn overnachting in het Eden hotel. Dit hotel is gelegen in het centrum van Brunssum. Ik viel met de neus in de boter. Dit weekend zijn ook de oktober feesten. Ik heb gezien dat een behoorlijk gedeelte van de stad op zijn kop staat. Op het moment dat ik dit type, wordt mijn type ritme bepaald door opzwepende Tiroler muziek o.a. gespeeld door de Zillertaler Bergcasanovas.

Al met al erg gezellig, maar ik laat mij niet verleiden aan dit festijn mee te doen. Ik wil morgen weer een goed resultaat neerzetten.

3 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je eerst prijs voor de mannen enkel. Ik had gelezen dat je twee drie setters heb gespeeld, viel het erg tegen of was je niet in je goede doen. Morgen ook voor goud met carmen en guus.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik praat jullie daarover wel een keer bij, of stuur een mailtje, dan zal ik jullie antwoorden.
  gr.
  Eddy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hadie Eddy! Van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat! Grote klasse jongen!! Lejo

  BeantwoordenVerwijderen